Green Leaf Projects

Over ons - De winkel

OPENINGSUREN

Maandag : 10:00 – 12:00 / 13:00- 16:00 

Dinsdag, donderdag en vrijdag : 14:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 12:00

Zondag en woensdag : gesloten

Green Leaf Projects  – Shop
Hendrik consciensestraat 28
8500 Kortrijk
Belgium

info@greenleafprojects.be

+32 476 41 32 91

Winkel Green Leaf Projects Kortrijk
Green Leaf Porjects Cargobikes en trailers Kortrijk
WIE IS GREEN LEAF PROJECTS?

Fietsen is niet enkel een passie,
het is een levensstijl

Green Leaf Projects ontstond uit de passie voor fietsen, urban design en de nood aan een alternatieve en duurzame vorm van verplaatsing in en rond de stad. In 2013 ontdekte ik de cargofiets en sindsdien evolueerde mijn leven en levensstijl op een positieve manier. 
 
Cargofietsen bieden net dat tikkeltje meer om alles uit de fiets te halen. Zowel op het familiale als het professionele aspect. 
 
Cargofietsen brengen mensen bij elkaar en inspireren tot een volwaardig alternatief om je leven uit te bouwen. Al is het om je kinderen naar school te brengen of om je zaak uit te bouwen. De cargofiets biedt je mogelijkheden om dit op een adequate manier te doen.
 
Geen ruimte genoeg? Dan is er naast de fiets, de trailer. Deze bieden dan weer de mogelijkheid om grotere lasten of set-ups te vervoeren. 
 
Ultiem is mijn droom dat we een ons stedelijk ontwerp omgooien om een leefbare stad te maken. Een stad waar de mens centraal staat en zijn verplaatsingen op een aangepaste manier kan doen zonder de algemene leefruimte in te nemen. 
 
Nog niet overtuigd? Spring dan eens binnen of laat je inspireren door de beelden op onze sociale media. 
 

Contacteer ons

Wil je contact met ons opnemen? Laat een bericht na en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Je kan me ook steeds bereiken via sociale media om een afspraak te maken.

Stuur een bericht

Breng een bezoek