Green Leaf Projects

Over ons - De winkel

About - Openingsuren

Mobiel fietsherstel & winkel

Zondag en maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 – 12:00 / 13:00 – 16:00
Woensdag, donderdag en vrijdagmorgen: op afspraak
Woensdag, donderdag en vrijdagnamiddag: 14:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 12:00

Green Leaf Projects  РShop
Hendrik consciensestraat 28
8500 Kortrijk
Belgium

info@greenleafprojects.be

+32 476 41 32 91

Winkel Green Leaf Projects Kortrijk
Green Leaf Porjects Cargobikes en trailers Kortrijk
WIE IS GREEN LEAF PROJECTS?

Fietsen is niet enkel een passie,
het is een levensstijl

Green Leaf Projects ontstond het moment dat ik leerde fietsen. Sinds mijn 3 jaar ben ik niet weg te slaan van de fiets. Mijn liefde voor de fiets groeide uit tot een levensstijl waar de fiets een prominente plaats heeft. De fiets is een onderdeel van onze samenleving. Het brengt mensen samen en het schept ervaringen, Biklovia in the making! Cargofietsen bieden mogelijkheden om net dat tikkeltje meer uit de fiets te halen in ons dagelijks leven.
Het gaat gekoppeld aan mijn overtuiging dat we moeten werken aan een betere wereld. In mijn persoonlijk leven staat ecologie en zero waste centraal. Dagelijks tracht ik dit aan te scherpen en hoop ik een inspiratie te zijn voor anderen.

Ultiem is de droom om de (cargo)fiets een partner te maken binnen onze maatschappij, waarbij de kern van steden en dorpen opnieuw leefbare en levendige centra worden. 

Contacteer ons

Wil je contact met ons opnemen? Laat een bericht na en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Je kan me ook steeds bereiken via sociale media om een afspraak te maken.

Stuur een bericht

Breng een bezoek