Green Leaf Projects

Trailers

Carla Cargo fietstrailer Green Leaf Project Kortrijk

Carla Cargo

Veelzijdig in zijn eenvoud De Carla Cargo is de meest veelzijdige trailer op de markt. Met zijn lengte van 165 cm en een breedte van 65 cm heeft hij een bed dat multi-inzetbaar is. De Carla draagt tot 150 kg en is verkrijgbaar in 3 uitvoeren (niet elektrisch, elektrisch 36V en elektrisch 48V). Naast de trailer kan je diverse accessoires vinden die het transporteren van materiaal alleen maar makkelijker, veiliger en meer compleet maakt.

CARLA is een stevige fietskar, die gekoppeld kan worden aan de meest reguliere fietsen en gemakkelijk 200 kg lading kan vervoeren. CARLA onderscheidt zich door de uitstekende wendbaarheid en een zeer kleine draaicirkel. CARLA fietsaanhanger past heel goed bij bijvoorbeeld e-bikes met middenmotor.

Als steekwagen kan CARLA ook in voetgangerszones worden gebruikt en maakt het u een zeer flexibele inzet in gebouwen mogelijk. Zelfs voor liften stopt het niet en beheert het zelfs de laatste meters van uw levering zo elegant.

Carla Cargo Carla Green Leaf Project
Carla Cargo Carla Green Leaf Project

De nieuwe onafhankelijkheid met uw batterijverhuur!
Ervaar de nieuwe onafhankelijkheid en belast uzelf niet met het kopen van de batterij voor uw eCARLA. Of je nu al een batterijwisselstation ter plaatse hebt of niet, huren kan altijd via onze partner Swobbee. Garandeer een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid voor uw bedrijf met uw verhuur en blijf onafhankelijk van prijsschommelingen voor lithiumcellen. Als er geen batterijwisselstation ter plaatse is, kunt u ook vanuit uw luie stoel opladen met behulp van een netadapter.

Carla Cargo eCarla ready Green Leaf Project
Carla Cargo eCarla ready Green Leaf Project
Carla Cargo ADD-ONS Green Leaf Project
Carla Cargo ADD-ONS Green Leaf Project
Carla Cargo ADD-ONS Green Leaf Project
Carla Cargo ADD-ONS Green Leaf Project
Carla Cargo ADD-ONS Green Leaf Project
Carla Cargo ADD-ONS Green Leaf Project

Hinterher

Alledaagse helden Hinterher heeft een uitgebreid gamma aan alledaagse trailers. Deze trailers kan je zowel inzetten om boodschappen te doen als om meer gewichtige dingen mee te nemen.​ In de normale en de light versie te verkrijgen van Fiffi over Hxl tot fietstransporter.​ Alles komt aan zijn trekken in het land van Hinterher.
Hinterher fietstrailer Green Leaf Projects Kortrijk
Donkey Trailers fietstrailer Green Leaf Projects Kortrijk

Donkey Trailers

Dé ideale fietskar/trailer voor het vervoeren van een kajak, kano, paddle board, kitesurfmateriaal, of om te transformeren als foodtrailer of gewoon om boodschappen te doen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is een zeer eenvoudige manier voor het transport van allerlei zaken voor zowel particulier of zelfstandigen.